Montering af skilte

 

Vi beskæftiger os med montage af skilte og folie m.m. samt reparation, service og vedligeholdelse for skiltevirksomheder over hele landet.

 

Vi er hele skiltebranchens trofaste samarbejdspartner når det kommer til montering af bl.a facadeskilte, skilte med lysrør eller led, pyloner, neonskilte, folie og  facadebeklædninger.

 

Vi har ingen egenproduktion, så alle skilte, folier, jordankre m.m. leveres af eksterne leverandører og kunderne selv.  Vi håndterer altid enhver montageopgave med stor diskretion og agerer altid i dit navn.

LYSIPLEX

 

"Lysiplex er en skiltevirksomhed som har speciale i produktion, service og montage af alle typer skilte i hele Danmark. Vi har en fast stab af montører men herudover løses en del af vores service og montageopgaver af freelance montører. I den forbindelse har vi oparbejdet et godt samarbejde med Vikkelsø Montage, som varetager vores og ikke mindst vores kunders interesser. Jeg oplever at opgaverne altid bliver løst hurtigt og professionelt. Kvaliteten er i top og der er hurtig og fuldstændig tilbagemelding på opgaverne. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde og kan kun give min bedste anbefaling."

 

Mikael Andersen
Servicechef